2024 metų stovykla-formacija (galerija)

2024 metų stovykla-formacija (galerija)

Birželio pabaigoje įvyko Dievo Motinos Komandų šeimų stovykla-formacija.

Dievo Motinos komandos – tai sutuoktiniams skirtas judėjimas, tačiau po jau antrą kartą sezono pabaigoje kviečiame šeimas su vaikais susitikti DMK šeimų stovykloje.
Šiais metais stovykla vyko Vilniaus Jėzuitų gimnazijos stovyklavietėje Guopstose (Vilniaus raj.). Labai džiaugiamės, jog didesnėje stovykloje tilpo daugiau DMK šeimų.
Šiais metais stovykloje nuspręsta, jog mokymų temos bus apie maldą – „Mano siela šlovina Viešpatį”. Kiekvieną dieną bandėme nors šiek tiek prisiliesti prie skirtingų maldų būdų – sutuoktinių, šeimos, asmeninės maldos, adoracijos, šlovinimo ir pan. Nuoširdžiu ir pilnu šventosios Dvasios šlovinimu su mumis stovyklos metu dalijosi dainininkė Rugilė Daujotaitė.
Penktadienį tradiciškai ėjome piligriminiu keliu link „Tiberiados” ežero, kur kiekvienas galėjo jame „nuskandinti” ant širdies gulinčius sunkumus ir prašyti Dievo pagalbos. Po sunkių darbų vėliau šeimas tradicinėje liaudiškoje vakaronėje linksmino Norkūnų šeima iš Kaišiadorių komandos.
Na ir kokia stovykla be sporto varžybų ar bendros nuotraukos…
Tikimės, jog ir kitais metais su Dievo pagalba DMK šeimos susitiks stovykloje, todėl drįstame sakyti – iki kitų metų!

Ačiū visiems buvusiems stovykloje, stovyklos organizatoriams, mūsų atsakingiesiems Severinai ir Mindaugui Šedžiams ir visiems, palydėjusiems šią stovyklą savo maldomis.

Dalinamės akimirkų nuotraukomis:

Nuotraukų galerija

Straipsnio turinys

© 2024 Equipes Notre-Dame Lietuva | Svetainės dizainas ir priežiūra: web@endbaltic.eu